Ndihmon punëkërkuesinpër të gjetur punë dhe karrierë më të mirë.

duapune.com, portali online i punës që flet
jo vetëm shqip

Ndihmon punëdhënësinpër kandidatët më të përshtatshëm.

Shpallni vendet e lira të punës,
kudo dhe kurdoherë

Shumë vende, qindra punë aktive, mbi 114505 CV, rreth 163764 përdorues, mijëra vizita mujore, mijëra kompani.

Duapune.com është një platformë online për punë dhe karrierë më të mirë (#duapune) për të ndihmuar punëdhënësit
të gjejnë dhe të punësojnë personin më të mirë në Ballkan, dhe në vendet në zhvillim me cmime të arsyeshme
dhe cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë më të fundit.