Trajnim dhe edukim

Trajnim dhe edukim Këshillimi i karrierës

duapune.com pjesemarres ne Panairin e Punes dhe Aftesive 2022- Politekniku

Universiteti Politeknik i Tiranës organizoi sot në datë 2 Qershor 2022 tek ambientet e tij Panairin e Punës, 2022 edicionin e dytë të këtij panairi.

Mbi 30 kompani të sektorëve të ndryshëm si: ndërtimi, teknologji komunikimi, miralesh, tekstilesh, punësimi etj ishin pjesëmarrëse dhe u prezantuan sot studentëve të Politeknikut mundësi punësimi, intershipe etj .

duapune.com u përfaqësua me stendën e saj, ku ekipi mirëpriti punëkërkues të grupmoshave të ndryshme, dha informacion mbi mundësitë e punësimit që janë aktive në duapune.com dhe këshilloi të rinjtë për zhvillimin e një karriere sa më të suksesshme.

Stafi duapune.com falenderon të gjithë pjesëmarrësit dhe ju mirëpret në organizime të tjera.