Këshillimi i karrierës

Këshillimi i karrierës Trajnim dhe edukim

duapune.com pjesëmarrëse në Panairin e Punes dhe Karrieres ne Dominusoft Education

Në datën 25 Shtator u organizua "Panairi i Punës dhe Karrierës" tek ambientet e Dominusoft Education. 

Pjesëmarrëse ishin afërsisht 10 kompani të sektorit real estate, programim dhe agjensi punësimi të cilat u prezantuan studentëve të Fakulteteve të ndryshme mundësitë e tyre në: 

  • Punësim 
  • Internshipe
  • Trajnime
  • Bursa Studime 

duapune.com  ishte pjesëmarrrëse me stendën e saj ku mirëpriti punëkërkues te grupmoshave të ndryshme si dhe dha informacion mbi mundësitë e punësimit/intership që janë aktive tek duapune.com dhe këshilloi të rinjtë për zhvillimin e një karriere sa më të suksesshme.  

DSC_8097.jpg   DSC_7962.jpg