Evente

Evente Trajnim dhe edukim

duapune.com pjesëmarrëse në Panairin e Punës 2023 tek Fakulteti i Ekonomisë!

Në datën 6 Prill u organizua "Panairi i Punës 2023" tek ambientet e Fakultetit të Ekonomisë. 

Pjesëmarrëse ishin afërsisht 70 kompani të sektorit bankar, konsulencës, telekomunikacionit, turizmit, transportit, shoqatave të biznesit të cilat u prezantuan studentëve te Fakultetit të Ekonomisë dhe jo vetëm, mundësitë e tyre në: 

  • Punësim 
  • Internshipe
  • Trajnime
  • Bursa Studime 

duapune.com si çdo vit ishte pjesëmarrrëse me stendën e saj ku mirëpriti punëkërkues te grupmoshave të ndryshme si dhe dha informacion mbi mundësitë e punësimit/intership që janë aktive tek duapune.com dhe këshilloi të rinjtë për zhvillimin e një karriere sa më të suksesshme.

WhatsApp Image 2023-04-06 at 2.53.47 PM.jpeg WhatsApp Image 2023-04-11 at 14.35.23.jpeg WhatsApp Image 2023-04-06 at 2.43.34 PM.jpegWhatsApp Image 2023-04-06 at 2.43.33 PM (2).jpeg WhatsApp Image 2023-04-06 at 2.43.33 PM.jpeg WhatsApp Image 2023-04-06 at 2.43.33 PM (3).jpeg