Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 83961

Inxhinier Topograf

Tirane, Shqipëri 18-12-2023 edhe 8 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Inxhinier Gjeodet

Kohë e plote

Pak eksperience 0 - 2 vite)

Jo

Jo

Rroga minimale bruto: Rroga maksimale bruto: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

---

18-12-2023

20-12-2023

---


Përshkrimi

Kompania e Ndërtimit OLIGON shpk,  kërkon të punësojë një punonjës/e në pozicionin Inxhinier Topograf.

Pozicioni:                Inxhinier Topograf

Lloji i punësimit:     Me kohë të plotë

Vendndodhja:        Tiranë


Detyrat

 • Të organizoj të gjithë veprimtarinë e punës në sektor.
 • Të drejtojë punimet topografike të objektit në përputhje me projektet e zabtimit dhe specifikimet teknike.
 • Të marrë në dorzim, të mirëmbaj dhe ruaj gjatë gjithë kohëzgjatjes së projektit, pikat gjeodezike, reperat, pikat e forta, rrjetet gjeodezike etj.
 • Të mirëmbajë dhe ruaj aparatet matëse.
 • Të kryej rilevime topografike.
 • Të kryej analiza dhe propozime për matjet e kryera.
 • Të përgatis skica për matjet e realizuara.
 • Të kontrolloj/verifikoj saktësinë e të dhënave të dala nga matjet.
 • Të regjistroj dimensionet e hapësirës.
 • Të raportoj dhe përgatis dokumentacionin përkatës për çdo punë të kryer
 • Të nxjerr volumet e produkteve të objektit dhe të përpiloj librezat e masave përkatëse.
 • Të përgatisë listën standarte të aseteve të cilat nevojiten për realizimin e detyrave gjeodezike.
 • Të identifikoj rastet për nevoja specifike dhe të zhvilloj/ofroj zgjidhje.
 • Të monitoroj, hulumtoj tregun për zhvillimet, instrumentat e reja në shërbim të sektorit.
 • Të bashkëpunoj me eprorët, strukturat paralele, kolegët inxhinier dhe të gjitha palët e përfshira në proçes për të përmirësuar proçesin e punës në sektor.
 • Të krijoj dhe ruaj mardhënie profesionale/etike me përgjegjësit/drejtuesit e shoqërisë dhe/ose departamentit për identifikimin, komunikimin e cështjeve të ngritura dhe zgjidhjve të mundshme.
 • Detyra të tjera që i ngarkohen nga punëdhënësi apo drejtori i përgjithshëm.

Kualifikimet

 • Diplomë e Shkollës së Lartë në Inxhinieri Gjeodezi.
 • Të ketë background të fortë teknik.
 • Të ketë besueshmëri në mbajtjen e konfidencialitetit profesional.
 • Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti dhe korrektësia.
 • I aftë për të krijuar raport profesional.
 • I aftë të punojë si në grup ashtu edhe në mënyrë të pavarur.
 • Të ketë aftësi të mira prezantimi, menaxhimi dhe bashkëpunimi.
 • Të ketë aftësi shumë të mira, analitike, logjike, komunikuese verbale.
 • Njohuri shumë të mira të programeve kompjuterike (CAD, MS-PROJECT, Autocad 2D dhe 3D, Revit etj) dhe Paketës MS Office (Word, Excel. Power Point), Internet.
 • Aftesi shumë të mira ne perdorimin e instrumentave topografike Total Station & GPS
 • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze.
 • Të ketë leje drejtimi automjete, tipi B.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar ose apliko nga duapune.com.

DOKUMENTACIONI I KËRKUAR

Të gjithë kandidatet e interesuar janë të lutur të dërgojnë dokumentacionin e mëposhtëm deri me datë 18 dhjetor 2023 në adresën e e-mailit: [email protected]

ose kontaktoni në numrin e kontaktit +355 69 517 3873

 • Cv (ose kërkesë punësimi me shkrim)
 • Fotokopje letërnjoftimi (ID)
 • Kualifikimet e shkollimit
 • Referenca nga punëdhënësit e mëparshëm (nëse ka)

Duke ju falënderuar për konsideratën tuaj ju njoftojmë se vetëm kandidatet e përzgjedhur ose që plotësojnë të gjitha kushtet ose e sipërpërmendura do të njoftohen për fazat e intervistimit.

 


Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".Planit

Kompania e Ndërtimit OLIGON shpkpjese e Planit