Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 83948

Financier

Tirane, Shqipëri 18-12-2023 edhe 8 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Kontabël

Kohë e plote

---

Jo

Jo

Rroga minimale bruto: Rroga maksimale bruto: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

---

18-12-2023

---

---


Përshkrimi

Fianancier-ja është përgjegjës për të gjitha aspektet e faturimit, regjistrimit, kontabilizimit dhe arkëtim - pagesave nga klientët dhe furnitorët në funksion të shërbimeve dhe produkteve të ofruara nga kompania.


Detyrat

 • Njeh dhe zbaton standartet kombëtare dhe ndërkombëtare të kontabilitetit.
 • Kontabilizon veprimet bankare, fatura blerje, fatura shitje, kontrollin e investimeve dhe kontabilizimin e aseteve.
 • Siguron përputhjen e kërkesave financiare me legjislacionin tatimor.
 • Realizon rakordimet mujore të librave të blerjes/shitjes në sistemin ‘’selfcare’’ të tatimeve dhe në programin financiar të shoqërisë.
 • Ndjek dhe implementon të gjitha ndryshimet e realizuara në legjislacionin tatimor.
 • Kontrollon sistemin e informacionit të kompanise duke përfshirë buxhetimin dhe
 • Merr pjesë në përpunimin dhe hedhjen e të dhënave në sistemin informatik të shoqërisë.
 • Kontrollon dhe kontabilizon importet e shoqerisë në përputhje me deklaratat doganore.
 • Analizon likuiditetin (Cash Flow), kontrollon kostot dhe shpenzimet me qëllim që të ofrojë informacionin e duhur te Menaxher Financiar.
 • Rakordon, kontrollon dhe përpunon pasqyrat financiare të shoqërisë.
 • Bashkëpunon me audituesit e kompanisë si edhe me kontrollin e brendshëm në lidhje me pasqyrat financiare të shoqërisë.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar Arsimin e lartë në Fakultetin e Ekonomisë për Financë-Kontabilitet.
 • Të ketë mbi 3 vjet eksperience pune si Kontabilist/Financier preferohet në kompani me veprimtari ne telekomunikacion.
 • Të njohë shumë mirë ‘’Paketën Office’’ dhe programit Financiar ‘’Financa 5’’
 • Te kete njohuri shume te mira te standarteve nderkombetare (IFRS).
 • Të ketë aftësi shumë të mira analitike, organizuese dhe ndërveprimi me të tjerët.
 • Të zotrojë në nivel shumë të mirë gjuhën Angleze.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese si verbale ashtu edhe në të shkruar.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar ose apliko nga duapune.com.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV-te e tyre ne adresen e email-it ; [email protected]


Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Madcom

Kompania Madcom është themeluar në tetor të vitit 2021 nga një skuader profesionistësh me eksperiencë të gjatë e të suksesshme në fushen e shërbimeve fix’e.
Madcom ka si qëllim të jetë një nga markat e preferuara për të gjithë klientet duke ofruar lidhje internet të një cilësie të lartë dhe shërbim e suport klienti të menjëhershëm.
Madcom gjithashtu ka si qellim që të jetë një shembull dallues midis ofruesve të internetit në Shqipëri duke ofruar shpejtësi, siguri dhe kapacitete të larta të shërbimit internet si dhe zgjidhje, e shërbime shtesë utilitare, për të gjithë përdoruesit biznes dhe familjare.
Madcom synon të arrijë qëllimet e tij nëpërmjet një rrjeti të teknologjisë së avancuar të lidhjes internet si dhe një stafi me shumë eksperiencë dhe të përkushtuar.
Me këto synime, Madcom do të jetë i aftë ti përgjigjet çdo kërkese dhe zhvillimi teknologjik, duke qenë partneri i së ardhmes për klientët e tij.

.