Të përgjithshme

Punëdhënës Punëkërkues Të përgjithshme

BLACK FRIDAY vjen më herët në duapune.com

Për të gjithë kompanitë që dëshirojnë të shpërndajnë njoftimet e tyre të punës edhe në rrjetet sociale të duapune.com ne ju ndihmojmë me disa paketa te personalizuara të cilat do ti përfitoni me ulje.  

Me nje komunitet me mbi 500.000 ndjekës në rrjetet tona sociale (Facebook, Instagram, Linkedin, Tik tok etj)

BLACK FRIDAY vjen më herët në duapune.com

Përfito ZBRITJE -50%️ në paketat social media

 

Oferta vlen deri të shtunën më datë 14.10.2023

Përfitoni ofertën tani dhe shfrytëzojeni deri në 31 Dhjetor 2023.