Punëkërkues

Punëkërkues Këshillimi i karrierës Këshilla mbi CV Këshilla mbi intervistimin Këshilla mbi letrën e interesit

"Rritu profesionalisht për një treg global"

Duapune.com në bashkëpunim me DIMAK Albania (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë) do të zhvillojë online ditën e merkurë, datë 28 Korrik 2021.

Trajnimin me temë:

"Rritu profesionalisht për një treg global"

Pjesë e aktiviteteve të DIMAK janë këshillimet për karrierë dhe trajnimet për procesin e aplikimit për punë në Shqipëri dhe Gjermani si për të sapo diplomuarit, ashtu edhe për profesionistët e rinj.

!!! Regjistrimi !!!
Të gjithë të interesuarit që duan të marrin pjesë në këtë trajnim, të regjistrohen në linkun e mëposhtëm:

https://forms.gle/hpMMMZrw9GDgaS3d6

* Trajnimi fillon në orën 14:00 *

Ju mirëpresim!